Hulp werknemer bij ontslag

Als u als ambtenaar te maken krijgt met ontslag, blijft u waarschijnlijk met veel vragen zitten. Ambtenarenrecht is tenslotte ingewikkeld. Kom ik in aanmerking voor een ontslagvergoeding? Heb ik recht op een WW-uitkering en een bovenwettelijke WW-uitkering? Kan ik het ontslag nog voorkomen?

Rechtshulp of advies bij ontslag, of rechtshulp  bij dreigend ontslag is geen overbodige luxe. Waar uw werkgever waarschijnlijk al vaker met het bijltje gehakt heeft, staat u er als werknemer bij ontslag alleen voor. Een penibele situatie, niet in de laatste plaats omdat in het ontslagrecht veel afhangt van wát u wannéér zegt. Het is dan ook zaak om als werknemer bij ontslag zo snel mogelijk hulp advies in te winnen en indien noodzakelijk rechtshulp  in te schakelen.

Wilt u zo snel mogelijk weten waar u aan toe bent?

Leg ons dan uw vraag voor via 020 – 468 91 14 (lokaal tarief), werkdagen tussen 08.00-21.30 en op zaterdag tussen 10.00-17.00 of gebruik het contactformulier.

Teken niets! Check eerst uw overeenkomst

Klopt uw overeenkomst wel? Hebt u recht op WW? 

Hoe hoog kan uw ontslagvergoeding zijn?

Doe een berekening van de transitievergoeding

Het Juridisch Platform staat ontslagen ambtenaren bij (en ambtenaren bij dreigend ontslag) met klantvriendelijke, transparante en betaalbare dienstverlening. Onze juristen en samenwerkende ontslagadvocaten hebben jarenlange ervaring op het gebied van arbeidsrecht, ambtenarenrecht en ontslagbegeleiding.

Werkwijze bij ontslag ambtenaar

Geheel afhankelijk van uw specifieke situatie en vraag, benaderen wij – uiteraard uitsluitend op uw verzoek – doorgaans eerst uw werkgever. Met als doel om te komen tot de meest gunstige ontslagregeling. Als dat niet tot het gewenste resultaat leidt, kunnen wij u bijstaan in bezwaar en in beroep bij de sector bestuursrecht van de rechtbank.

Bent u geen ambtenaar en wilt u meer weten over uw rechtspositie? Klik dan hier voor meer informatie of bel voor vrijblijvend advies met één van onze arbeidsrechtjuristen.

Werkwijze Juridisch Platform

Subsidie voor advocaat

Wij waren ook bij EenVandaag