Win altijd advies in bij een arbeidsjurist als uw werkgever u ontslag aanzegt. Het arbeidsrecht is namelijk niet eenvoudig. Er hangt veel af van wat u zegt en op welk moment. Daarom is het bij ontslag zeker aan te raden om een arbeidsjurist in de arm te nemen.

Teken niets! Check eerst uw overeenkomst.

Klopt uw overeenkomst wel? Hebt u recht op WW? Check het hier.

   Check het hier

Hoe hoog kan uw ontslagvergoeding zijn?

Doe een berekening van de transitievergoeding

   Bereken

Arbeidsjuristen verkleinen financieel risico

Als u op uw eigen houtje door een ontslagprocedure probeert te komen, neemt u grote financiële risico’s. U kunt uw recht op een WW-uitkering verspelen of uw ontslagvergoeding mislopen. Wellicht had de transitievergoeding ook veel hoger kunnen uitvallen, als u hem had laten uitonderhandelen door een gespecialiseerde arbeidsjurist.

Gespecialiseerd in betaalbare ontslaghulp

Juridisch Platform is gespecialiseerd in het arbeidsrecht en ambtenarenrecht. Onze arbeidsjuristen houden zich met name bezig met ontslagbegeleiding. Wij staan voor:

  • Integer, praktisch en begrijpelijk juridische advies.
  • Snelle en betaalbare rechtshulp.

De diensten van onze arbeidsrechtjuristen kunnen wij zo voordelig aanbieden, omdat vrijwel alle communicatie met cliënten en partijen via e-mail en telefoon verloopt.

Beoordelingen van klanten

Gratis eerste overleg met arbeidsrechtjurist

Bel de arbeidsjuristen van Juridisch Platform op 020 – 468 91 14, op werkdagen tussen 08.00-21.30 en op zaterdag tussen 10.00-17.00, of gebruik hetcontactformulier.

Met hartelijke groet,

Juridisch Platform