Bij ontslag is het vooral een kwestie van wát u wannéér zegt. We raden u dan ook aan om tijdig arbeidsrecht advies in te winnen. Er staat immers veel op het spel: uw inkomen of uw recht op WW en op een redelijke transitievergoeding.

Teken niets! Check eerst uw overeenkomst.

Klopt uw overeenkomst wel? Hebt u recht op WW? Check het hier.

   Check het hier

Hoe hoog kan uw ontslagvergoeding zijn?

Doe een berekening van de transitievergoeding

   Bereken

Betaalbare arbeidsrecht jurist in Amsterdam

Het ontslagrecht is zeer compex en vereist de specialistische kennis van een arbeidsrecht jurist. De juristen van Juridisch Platform zijn gespecialiseerd in arbeidsrecht advies en de ontslagbegeleiding van werknemers en ambtenaren.

Arbeidsrecht advies van het Juridisch Platform is goed betaalbaar. Onze tarieven liggen veel lager dan die van andere juridische dienstverleners en advocaten. Dat komt enerzijds vanwege onze een snelle en gerichte aanpak, anderzijds omdat de communicatie met cliënten en partijen grotendeels telefonisch of per e-mail verloopt.

Ontslaghulp van Juridisch Platform

Ga voor arbeidsrecht advies en ontslagbegeleiding naar Juridisch Platform in Amsterdam. Doe de ontslagcheck en laat uw situatie direct online beoordelen door een arbeidsrecht jurist. Voor een gratis oriënterend gesprek bel 020 – 468 91 14, op werkdagen van 08.00 tot 19.00 uur, of stuur ons een e-mail.