Schakel tijdig ontslaghulp in als uw werkgever u wil ontslaan. Mensen doen dit vaak niet, omdat het toch geen zin zou hebben of zelfs averechts zou werken. Of ze zijn bang dat juridische bijstand te duur is.

Teken niets! Check eerst uw overeenkomst.

Klopt uw overeenkomst wel? Hebt u recht op WW? Check het hier.

   Check het hier

Hoe hoog kan uw ontslagvergoeding zijn?

Doe een berekening van de transitievergoeding

   Bereken

Waarom ontslaghulp inschakelen?

Als u geen juridische hulp bij ontslag inschakelt, heeft u een grote kennisachterstand. Uw werkgever heeft al vaker met dit bijltje gehakt. En zo niet, dan kan hij altijd een leidinggevende, personeelsadviseur of zelfs een advocaat inzetten. Als werknemer staat u alleen, zeker bij een toch al verstoorde werkrelatie. Ook staat er veel op het spel: uw inkomen, uw recht op een WW-uitkering en een redelijke ontslagvergoeding. Ook het emotionele aspect moet u niet onderschatten. Ontslaghulp biedt u een hart onder de riem én een objectief perspectief.

Betaalbare hulp bij ontslag

Onze arbeidsjuristen zijn gespecialiseerd in ontslaghulp aan werknemers en ambtenaren. Het Juridisch Platform maakt juridische hulpverlening voor iedereen betaalbaar. Enerzijds omdat we vrijwel alle communicatie met u en de wederpartij telefonisch of per e-mail afhandelen. Anderzijds omdat de kosten voor ontslaghulp vaak door de werkgever worden gedragen.

Heeft u direct ontslaghulp nodig? Bel gerust 020 – 468 91 14 of vul het contactformulier in.