Schakel tijdig ontslaghulp in als je werkgever je wilt ontslaan. Wellicht doe je het niet omdat je denkt dat het toch geen zin zou hebben of zelfs averechts zou werken. Of je bent dat juridische bijstand te duur is. Meestal kloppen deze vooroordelen niet. Het is over het algemeen lonend om hulp in te schakelen.

Teken niets! Check eerst uw overeenkomst.

Klopt uw overeenkomst wel? Hebt u recht op WW? Check het hier.

   Check het hier

Hoe hoog kan uw ontslagvergoeding zijn?

Doe een berekening van de transitievergoeding

   Bereken

Waarom ontslaghulp inschakelen?

Als je geen juridische hulp bij ontslag inschakelt, heb je een grote kennisachterstand. Je werkgever heeft al vaker met dit bijltje gehakt. En zo niet, dan kan hij altijd een leidinggevende, personeelsadviseur of zelfs een advocaat inzetten. Als werknemer sta je er vaak alleen voor, zeker bij een toch al verstoorde werkrelatie.

Er staat best wat op het spel: je inkomen, je recht op een WW-uitkering en een redelijke ontslagvergoeding. Maar ook een aantasting van het gevoel voor rechtvaardigheid en het emotionele aspect moet je niet onderschatten. Ontslaghulp biedt je daarom een hart onder de riem én een objectief perspectief.

Betaalbare hulp bij ontslag

Wij zijn gespecialiseerd in ontslaghulp aan werknemers. We proberen juridische hulpverlening voor iedereen betaalbaar te houden. Enerzijds omdat we vrijwel alle communicatie met jou en je werkgever telefonisch of per e-mail afhandelen. Anderzijds omdat de kosten voor ontslaghulp voor een deel op de werkgever verhaald zal worden. We leggen je dit graag uit.

Heb je direct ontslaghulp nodig? Bel gerust 020 – 468 91 14 of vul het contactformulier in.