Bent u op zoek naar een deskundige die u van persoonlijk advies kan voorzien bij de beëindiging van de arbeidsovereenkomst? Deze specialist vindt u bij het Juridisch Platform, een onafhankelijk juridisch kantoor dat een betaalbare en toegankelijke dienstverlening biedt aan mensen die ontslagen zijn of worden. Of u nu eenmalig advies nodig heeft of een langdurige begeleiding tijdens een proces: wij zijn u graag van dienst en helpen u waar nodig.

Advies bij beëindiging van de arbeidsovereenkomst

Wanneer een arbeidsovereenkomst beëindigd wordt, dan kunnen er ingrijpende veranderingen in uw persoonlijke situatie plaatsvinden. Om u daarbij te ondersteunen, biedt het Juridisch Platform een oplossing, afgestemd op uw zaak. Wij zijn gespecialiseerd in ontslagbegeleiding en kunnen u te hulp schieten wanneer u rechtshulp of advies kunt gebruiken bij uw beëindiging van de arbeidsovereenkomst. Ook kunnen wij zorgen voor bemiddeling of vertegenwoordiging bij de rechtbank, indien dat nodig blijkt te zijn. Wat het Juridisch Platform uniek maakt, is onze persoonlijke benadering en het streven naar het bieden van de beste oplossing. Bovendien hanteren wij geen hoge advocatentarieven, waardoor onze dienstverlening betaalbaar is voor iedereen.

Wij staan graag aan uw zijde

Wordt u binnenkort ontslagen en heeft u advies nodig bij uw beëindiging van de arbeidsovereenkomst? Het Juridisch Platform staat graag aan uw zijde. Neem gerust contact met ons op voor een eerste gratis adviesgesprek, door te bellen naar 020 468 91 14.