Wordt u binnenkort ontslagen en wilt u graag advies over hoe u het best kunt handelen bij een ontslag bij een vast contract? Het Juridisch Platform helpt u graag. Wij zijn een onafhankelijke instantie die op de hoogte is van de wet- en regelgeving omtrent een ontslag en u precies kan vertellen waar u als werknemer recht op heeft. Wij hanteren een persoonlijke aanpak, wat inhoudt dat wij uw persoonlijke situatie bekijken en aan de hand daarvan een passende oplossing voor uw probleem bieden.

Teken niets! Check eerst uw overeenkomst.

Klopt uw overeenkomst wel? Hebt u recht op WW? Check het hier.

   Check het hier

Hoe hoog kan uw ontslagvergoeding zijn?

Doe een berekening van de transitievergoeding

   Bereken

Advies bij ontslag bij vast contract: weten waar u recht op heeft

Een ontslag kan veel complexiteit met zich meebrengen. Het Juridisch Platform biedt u toegankelijke en betaalbare juridische dienstverlening om u zo optimaal mogelijk te begeleiden voor, tijdens en na uw ontslag. Lastige juridische kwesties vertalen wij naar begrijpelijke taal, zodat ook u begrijpt waar de zaak over gaat. Wij kunnen u precies vertellen waar u recht op heeft, bijvoorbeeld op een ontslagvergoeding, en hoe u kunt voorkomen dat u te vroeg met de voorwaarden van uw ontslag akkoord gaat. Het maakt overigens niet uit of u advies omtrent een ontslag bij een vast of een tijdelijk contract wilt, wij zijn immers iedere werknemer graag van dienst.

Neem contact met ons op

Wilt u graag advies inwinnen betreffende een ontslag bij een vast contract? De medewerkers van het Juridisch Platform begeleiden u graag. Op onze hulp kunt u rekenen. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 020 468 91 14.