Heeft u snel juridische hulp nodig bij het aanvechten van uw ontslag, win dan gratis een eerste advies in bij het Juridisch Platform. Wij bieden directe hulp bij ontslag en kunnen vaak al binnen twee dagen starten. Onze juristen zijn gespecialiseerd op het gebied van arbeidsrecht en ambtenarenrecht. Persoonlijk en passend advies, rechtshulp, bemiddeling of vertegenwoordiging bij de rechtbank: onze vakkundige arbeidsjuristen helpen u graag!

Teken niets! Check eerst uw overeenkomst.

Klopt uw overeenkomst wel? Hebt u recht op WW? Check het hier.

   Check het hier

Hoe hoog kan uw ontslagvergoeding zijn?

Doe een berekening van de transitievergoeding

   Bereken

Aanvechten van ontslag

Ontslag kan met goedkeuring van beide partijen worden geregeld, het zogenoemde ontslag met wederzijds goedvinden. Vaak is het echter enkel en alleen de wil van de werkgever. Als er geen sprake is van ontslag met wederzijds goedvinden, dient uw werkgever te kiezen uit twee ontslagprocedures als hij u wil ontslaan:

  • de ontslagprocedure bij de kantonrechter
  • de procedure bij het UWV WERKbedrijf

Welke procedure hij kiest, is afhankelijk van de ontslagredenen. Als werknemer heeft u dan de keuze om uw ontslag aan te vechten. Bij het Juridisch Platform adviseren we u graag over de meest efficiënte en juridisch correct aanvechtprocedure voor uw ontslag. Vermoedt u dat het aanvechten van uw ontslag op niets zal uitlopen, win dan toch tijdig juridisch advies. Wellicht heeft u recht op een (hogere) transitievergoeding.

Juridisch Platform hanteert lage tarieven

Wanneer u het aanvechten van uw ontslag overlaat aan de juristen van het Juridisch Platform bent u verzekerd van snelle, deskundige én betaalbare rechtshulp. De kosten voor onze dienstverlening bij ontslag aanvechten liggen beduidend lager dan bij advocaten en andere juridische aanbieders. Veel communicatie verloopt bij ons gewoon online, waardoor we flink kunnen besparen op de kosten.

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Wilt u meer weten over uw rechtspositie en het aanvechten van uw ontslag? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met een van onze arbeidsjuristen. Bel 020 – 468 9114 of vul het contactformulier in.

Bent u ambtenaar? Bij het Juridisch Platform zijn er ook juristen die gespecialiseerd zijn in het ambtenarenrecht.