Bent u op staande voet ontslagen en u vraagt zich af ‘Wat zijn eigenlijk mijn rechten nu ik ben ontslagen?’ Daar geven wij u hier graag antwoord op. Wij zijn gespecialiseerd in het arbeidsrecht en ontslagbegeleiding. Onze arbeidsjuristen bieden u snel praktische en betaalbare hulp bij ontslag.

Hulp nodig bij ontslag?

Rechten als ik ben ontslagen

Als u bent ontslagen, heeft u in principe recht op een WW-uitkering. Als u op staande voet bent ontslagen, komt u daar meestal niet voor in aanmerking. Roep daarom de hulp in van onze ontslagjuristen. Samen maken wij schriftelijk bezwaar tegen het ontslag, om te voorkomen dat u uw recht op een WW-uitkering verliest. Denkt u ‘Ik ben onterecht ontslagen en ik wil mijn ontslag aanvechten’. Ook dan bieden we u graag juridisch advies.

Direct hulp bij ontslag

Wilt u meer weten over uw rechtspositie als u op staande voet bent ontslagen? Vraag uw werkgever dan om een schriftelijke bevestiging van het ontslag en doe de ontslagcheck. U kunt ook direct contact opnemen met een van de arbeidsrechtjuristen van Juridisch Platform. Bel 020 – 468 9114 of e-mail ons. Het eerste advies is gratis en geheel vrijblijvend.