Werkgevers hebben liever niet dat hun werknemers juridisch advies inwinnen bij ontslag. Zij willen ontslagen graag zo snel mogelijk afwikkelen, en dat op een informele manier, zodat er zo weinig mogelijk op papier staat. Een werknemer die juridische bijstand heeft gekregen, weet wat hij bij ontslag moet doen en waar hij om moet vragen. Dat kost werkgevers alleen maar tijd en vaak ook geld. Kortom, u verstevigt uw onderhandelingspositie aanzienlijk als u wél juridisch advies inwint wanneer u ontslag aangezegd wordt!

Teken niets! Check eerst uw overeenkomst.

Klopt uw overeenkomst wel? Hebt u recht op WW? Check het hier.

   Check het hier

Hoe hoog kan uw ontslagvergoeding zijn?

Doe een berekening van de transitievergoeding

   Bereken

Betaalbaar juridisch advies bij ontslag

Het Juridisch Platform is gespecialiseerd in arbeidsrecht en ambtenarenrecht. Wij verlenen in het bijzonder juridische bijstand bij ontslag. Waar kunt u nu beter terecht voor juridisch advies bij ontslag? Omdat wij voornamelijk via e-mail en telefoon communiceren met onze cliënten en andere partijen, zijn wij ook nog eens een stuk goedkoper dan andere juridische dienstverleners en advocaten. Het eerste advies dat we u geven, is zelfs gratis én geheel vrijblijvend.

Contactgegevens Juridisch Platform

Doe de ontslagcheck of e-mail ons voor praktisch en snel juridisch advies bij ontslag. U kunt ook bellen naar 020 – 468 91 14, op werkdagen tussen 08.00-21.30 en op zaterdag tussen 10.00-17.00.