Zoekt u een betrouwbare juridische instantie die voor u uw ontslagvergoeding kan berekenen? Neem dan eens contact op met het Juridisch Platform. Het Juridisch Platform is een onafhankelijke instantie die een toegankelijke dienstverlening biedt aan mensen die ontslagen zijn of worden. Wij staan bekend om het hanteren van een persoonlijke benadering en doen er alles aan om u een redelijke en reële oplossing te bieden.

Ontslagvergoeding laten berekenen en informatie over uitbetaling

Bij het Juridisch Platform kunt u terecht voor meer informatie omtrent een ontslagvergoeding. Er zijn namelijk verschillende manieren waarop een ontslagvergoeding uitgekeerd kan worden. Zo kunt u ervoor kiezen om uw vergoeding direct te laten uitkeren, maar de Gouden Handdruk kunt u ook uitstellen wanneer u het bedrag voorlopig nog niet nodig heeft. Tot slot kunt u er ook voor kiezen om uw inkomen hiermee aan te vullen. Iedere mogelijkheid heeft voor- en nadelen en het is grotendeels van uw situatie afhankelijk welke wijze van uitbetaling het voordeligst voor u is. Natuurlijk adviseren wij u daar graag over. Bovendien kunnen wij de ontslagvergoeding waar u recht op heeft voor u berekenen. Dit doen wij aan de hand van het totaal aantal dienstjaren dat u voor uw werkgever gewerkt heeft, uw bruto maandsalaris en een correctiefactor.

Bel vrijblijvend voor advies

Wilt u door een deskundige medewerker van het Juridisch Platform uw ontslagvergoeding laten berekenen of wenst u advies te krijgen omtrent uw huidige situatie? Bel dan geheel vrijblijvend naar 020 468 91 14.