Wilt u meer weten over de regelgeving omtrent het verkrijgen van een ontslagvergoeding bij ziekte? Dan kunt u terecht bij de deskundige medewerkers van het Juridisch Platform. Wij bieden integere, toegankelijke en betaalbare juridische dienstverlening aan werknemers die om eender elke reden ontslagen worden. Wij helpen u om uw probleem adequaat op te lossen, met advies, rechtshulp of bemiddeling.

Teken niets! Check eerst uw overeenkomst.

Klopt uw overeenkomst wel? Hebt u recht op WW? Check het hier.

   Check het hier

Hoe hoog kan uw ontslagvergoeding zijn?

Doe een berekening van de transitievergoeding

   Bereken

Ontslagvergoeding bij ziekte laten berekenen

Vermoedt u in aanmerking te komen voor een ontslagvergoeding omdat u wegens ziekte door uw werkgever ontslagen wordt? Bij het Juridisch Platform kunt terecht voor meer informatie over de regelgeving omtrent het verkrijgen van een ontslagvergoeding. Wij vertellen u graag meer over de verschillende mogelijkheden om een ontslagvergoeding te krijgen. Dit kunt u namelijk direct uit laten keren, middels een uitgestelde Gouden Handdruk of als aanvulling op uw inkomen. Tevens kunnen wij voor u de hoogte van uw ontslagvergoeding berekenen, op basis van het totaal aantal dienstjaren dat u voor uw werkgever heeft gewerkt, uw bruto maandsalaris en een correctiefactor.

Meer informatie over onze dienstverlening

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening met betrekking tot het berekenen van een ontslagvergoeding bij ziekte? Wij zijn u graag van dienst. Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 020 468 91 14, dan bekijken we graag wat we voor u kunnen betekenen.