Het Juridisch Platform is op 1 april 2005 opgericht in Amsterdam met als doel professionele, toegankelijke en betaalbare juridische ondersteuning aan te bieden. Onze organisatie is gespecialiseerd in rechtsbijstand bij arbeidsrecht, ambtenarenrecht en ontslagbegeleiding.

Je zou kunnen zeggen dat we een middenweg bieden tussen de gesubsidieerde rechtshulp via het Juridisch Loket aan de ene kant en de vaak dure en minder toegankelijke advocatuur aan de andere kant. Zo voorzien we in de maatschappelijke behoefte aan professionele, maar betaalbare rechtshulp voor diegenen die geen (te) dure advocaat kunnen of willen betalen. Mensen kiezen steeds vaker voor een betaalbare jurist dan voor een advocaat.

We helpen per jaar inmiddels meer dan duizend klanten, verdeeld over vele branches en verdeeld over heel Nederland. De meeste klanten komen momenteel uit de branche financiële dienstverlening en verzekeringen, schoonmaakbedrijven, de bouw, de zorg en de ICT. Maar ook bijvoorbeeld supermarkten, kinderopvangbedrijven, telefoonbedrijven, koffiebranderijen en opticiens passeerden de revue.

Wij denken dat u, met onze hulp, het snelst bereikt wat u wilt. Namelijk een naar tevredenheid afgerond traject binnen enkele weken. Dat maakt de situatie ook direct een stuk minder ingrijpend.
Maar dat kunnen wij nu wel zeggen, het is belangrijker dat onze klanten dat over ons zeggen: op Trustpilot worden onze diensten door onze klanten gewaardeerd met een prachtige 8,6.

Als u van de diensten van het Juridisch Platform gebruik wilt maken of als u een arbeidsrechtelijke vraag hebt, neem dan vooral contact op.

Met hartelijke groet,

Het Juridisch Platform