Het Juridisch Platform is op 1 april 2005 in Amsterdam opgericht door Erwin Crooy en Jos de Ridder met als doel het aanbieden van professionele, toegankelijke en betaalbare juridische ondersteuning. Onze organisatie is gespecialiseerd in rechtsbijstand bij arbeidsrecht, ontslag en ontslagbegeleiding. We hielpen inmiddels als meer dan 11.000 werknemers!

TrustpilotJe zou kunnen zeggen dat we een middenweg bieden tussen de gesubsidieerde rechtshulp via het Juridisch Loket aan de ene kant en de vaak dure en minder toegankelijke advocatuur aan de andere kant. Zo voorzien we in de maatschappelijke behoefte aan professionele, maar betaalbare rechtshulp voor diegenen die geen (te) dure advocaat willen betalen. Mensen kiezen steeds vaker voor een betaalbare jurist dan voor een advocaat.

De meeste werknemers komen momenteel uit de branche financiële dienstverlening en verzekeringen, schoonmaakbedrijven, de bouw, de zorg en de ICT. Maar ook bijvoorbeeld supermarkten, kinderopvangbedrijven, telefoonbedrijven, koffiebranderijen en opticiens passeerden de revue.

Wij denken dat je, met onze hulp, het snelst bereikt wat je wilt. Namelijk een naar tevredenheid afgerond traject binnen enkele weken. Dat maakt de situatie ook direct een stuk minder ingrijpend. Maar dat kunnen wij nu wel zeggen, het is belangrijker dat onze klanten dat over ons zeggen: op Trustpilot worden onze diensten door onze klanten gewaardeerd met een prachtige 9,4.

Als je van de diensten van het Juridisch Platform gebruik wilt maken of als je een arbeidsrechtelijke vraag hebt, neem dan vooral contact op.

Met hartelijke groet,

Het Juridisch Platform

Bewaren

Bewaren