Heeft u hulp of ondersteuning nodig tijdens de procedures bij de kantonrechter bij uw ontslag? Neem dan contact op met het Juridisch Platform. Wij bieden betaalbare rechtshulp, bemiddeling en advies aan personen die ontslagen worden. Ook kunnen wij vertegenwoordigen bij de rechtbank indien dat nodig is.

Hulp nodig bij procedures bij de kantonrechter bij uw ontslag?

Een werkgever heeft de mogelijkheid om een arbeidsovereenkomst te laten ontbinden door de kantonrechter, middels een ontbindingsprocedure dat ingeleid wordt met een verzoekschrift. Dit kan voorkomen bij een ontslag wegens disfunctioneren, een verstoorde arbeidsrelatie of frequent ziekteverzuim. U als werknemer kan zeggen niet akkoord te gaan met het ontslag en kan in een verweerschrift eventuele eisen met betrekking tot een ontslagvergoeding stellen. Wanneer er in uw geval sprake is van ontslag via de kantonrechter, dan is het aan de raden om een juridisch adviseur in te schakelen. Zo heeft u meer kans om uw recht op een uitkering te behouden, een getuigschrift voor toekomstige werkgevers te krijgen of een hogere ontslagvergoeding te verkrijgen. Dankzij de hulp van een juridische adviseur kunt u sterker optreden tijdens de procedures bij de kantonrechter omtrent uw ontslag.

Juridische hulp bij ontslag aanvragen

Tijdens de procedures bij de kantonrechter omtrent uw omslag, is het goed om te weten hoe sterk uw rechtspositie is; hulp van een arbeidsjurist is daarom geen overbodige luxe. Maak gerust eens een afspraak voor een vrijblijvend gesprek, door te bellen naar 020 468 91 14. Dan kunnen we bekijken hoe het Juridisch Platform u het best van dienst kan zijn.