Ontslag wegens een arbeidsconflict of een verstoorde arbeidsrelatie gaat via de kantonrechter. Sinds de invoering van het nieuwe ontslagrecht worden ontslagredenen steeds strenger getoetst. Met de juiste rechtsbijstand is een ontslag wegens een arbeidsconflict dus heel goed aan te vechten. Ook valt er heel wat uit te onderhandelen bij een schikking.

Teken niets! Check eerst uw overeenkomst.

Klopt uw overeenkomst wel? Hebt u recht op WW? Check het hier.

   Check het hier

Hoe hoog kan uw ontslagvergoeding zijn?

Doe een berekening van de transitievergoeding

   Bereken

Rechtsbijstand bij een arbeidsconflict

Teken altijd schriftelijk bezwaar aan tegen uw ontslag vanwege een arbeidsconflict. Als u dat niet doet, kunt u namelijk uw recht op een WW-uitkering verspelen. Er staat dus nogal wat op het spel. We helpen u graag bij het opstellen van zo’n protestbrief. Geef ook altijd aan dat u beschikbaar blijft voor arbeid. Ga niet meteen akkoord met betaald verlof of vrijstelling van werk, maar schakel eerst rechtsbijstand in wanneer er sprake is van een arbeidsconflict.

Betaalbare rechtshulp van Juridisch Platform

Bij Juridisch Platform kunt terecht voor betaalbare, goede en toegankelijke rechtsbijstand bij een arbeidsconflict. Wij zijn gespecialiseerd in het arbeidsrecht en bieden directe hulp bij ontslag. Of u nu samen met uw werkgever tot een overeenstemming wilt komen of uw ontslag wilt aanvechten, onze arbeidsjuristen bieden u snel rechtsbijstand bij uw arbeidsconflict.

Vrijblijvend contact met een arbeidsjurist

Heeft u behoefte aan rechtshulp bij ontslag wegens een arbeidsconflict, bespreek uw zaak met een van onze ervaren arbeidsrechtjuristen. Bel 020 – 468 91 14, op werkdagen tussen 08.00 en 19.00 uur en op zaterdag tussen 10.00-17.00 of vul het contactformulier in. Met rechtsbijstand weet u snel waar u aan toe bent bij een arbeidsconflict en wat u moet doen om het arbeidsconflict niet te laten eindigen in ontslag.